Voor bedrijven

Geen romans, geen verhalenbundels, geen woordenboeken maar…

Mooie, bijzondere uitgaven bomvol prachtplaten. Boeken die nooit vervelen. Boeken die blijven, nooit verjaren. Boeken die aansluiten bij je eigen interesse en favoriete onderwerp. Zulke boeken selecteren wij met de grootste liefde en zorg. Zodat jij anderen weer blij kunt maken. Met een boek.   

Met een boek geef je meer

Een boek dat een kamer of bureau afmaakt. Met zo’n boek geef je meer. Meer dan een fles wijn of een cadeaubon. Wij maken graag het verschil met onze collectie. En denken dus ook graag mee over een passend kado voor een collega, klant of relatie.

Kunstboeken, fotografie, boeken met prachtige auto's en meer ... 

Wij hebben kunstboeken, boeken over fotografie, boeken met prachtige auto’s en nog zoveel meer. Geef iemand een bijzondere ervaring. Gebonden in een harde kaft, met een prachtige standaard erbij. Wij kunnen een pagina met een persoonlijke boodschap in het boek lijmen zodat de ontvanger een blijvende herinnering heeft.

Benieuwd naar het hele assortiment en alle mogelijkheden?

In de webshop en winkel vind je ons hele assortiment. Maar, wij kunnen meer voor je betekenen. Ben je opzoek naar een boek met een speciaal onderwerp, van een bepaalde kunstenaar of in een bepaalde categorie om als relatiegeschenk te geven? Neem contact met ons op en vertel je wensen. Aan de hand hiervan kunnen wij je een voorstel doen voor dát relatiegeschenk dat je graag wilt geven.

Neem contact op

Gangetje 5
2311 ER Leiden
071 5897817